Pust! Vilken rolig höst det varit, så mycket jobb. Men också så många dunder-härliga människor jag träffat.

Par, barn och familjer. Det är en höst att se tillbaka på med värme i hjärtat.
Visa hela inlägget »

Det är med värme i hjärtat jag ser tillbaka på den här sommaren. Så mycket roligt jag hunnit med att fotografera. Härliga familjer, vackra brudpar och spralliga barn.

Nästa sak att blicka fram emot är höstens alla fotograferingar. Av tidsmässiga skäl måste jag effektivisera fotograferingarna, och har en heldag med många bokningar. Det ska bli så roligt, jag har aldrig haft något liknande förr.

Visa hela inlägget »
Nu är säsongen för bröllop i full gång. Jag är så glad över alla bröllop jag får föreviga, och har hemskt svårt att välja ut bilder att visa här när jag väl kommer hem.
Visa hela inlägget »
Det är rätt skönt att känna så stor glädje inför att få jobba. Jag har så många roliga fotograferingar inför mig, det ska bli riktigt roligt att sätta igång igen.

Bröllop, barn, familj och student. En lagom matchning, mycket variation.

Senaste veckorna har jag gått in för att få fotografera små barn, under månaden gamla. Övning ger färdighet, för att både få prova på samt bygga upp portfolion med spädbarnsbilder har jag verkligen efterlyst småttingar.
Visa hela inlägget »
Tänk, nästan ett år sedan jag skrev här. Jag har nästan inte haft en enda fotografering sedan hösten 2012. Min graviditet fortskred med illamående, högt blodtryck och medicinering. Och slutade med en pojke som på två krystvärkar tog sig ut strax efter Bäckåsen på väg till Eskilstuna. Man kan inte alltid veta hur allt ska gå, hur man mår eller hur trött man blir. Jag trodde att jag skulle kunna jobba lite vid sidan av, men det gick verkligen inte.

Men nu har jag levt i min bebisbubbla i sex veckor, och känner ett stort sug efter att få fotografera igen. Även om det kommer ske ganska begränsat, så hoppas jag på i alla fall ett par höstfotograferingar.
Visa hela inlägget »

Jag har hela huvudet fullt av planer inför julkortsfotograferingar. Det hade jag förra året också, men det föll på att jag inte hade någon tid, alls. Jag tog bara kort på mina egna och vänners barn. Men i år ska jag försöka hitta tid för att få till ett erbjudande, för det kan verkligen bli så fint. Och i år vill jag inte vara inne, min plan är att få till det utomhus, även om det inte finns snö.

 

Den här helgen är jag upptagen med annat, (ska bland annat vara med som utställare på en tjejkväll som kommunen anordnar, det har tagit all min tankeverksamhet sista tiden tror jag), men i veckan ska jag försöka få tag på lite rekvisita och sedan prova idéerna med mina egna barn.

 

Visa hela inlägget »

Det är alltid med blandade känslor man gör en minnesfotografering.

 

Jag gjorde en lite akut, i torsdags, av Stinas fina häst som skulle avlivas dagen efter.

Visa hela inlägget »

Jag såg att jag ju inte lagt upp en endaste bild från bröllopet med Marluz och Kelvin. I och för sig så ligger min favorit i det första bildspelet, men det finns så hemskt många fina bilder. Jag kan knappt välja.

 

Bilderna innifrån slottet har jag lagt i en liten vintagetonad stil, det passade bra med de dammiga och kalkiga väggarna.

Visa hela inlägget »

Jag hade ytterligare en fotografering förra helgen, ett busigt syskongäng ute vid Yxtaholm.

 

(Jag gjorde bilden klickbar, så ni kan se den större, bara för att få se vad Sofia gör med armen ;), haha, det hade jag inte sett förrän jag öppnade bilden i datorn!)

Visa hela inlägget »

Det här är nog den årstiden jag ser fram emot absolut mest. Dels privat, då jag älskar hösten med alla färger och lite svalare luft. Men jag gillar också hösten fotomässigt (vem gör inte det...), många bokar familj- och barnfotograferingar nu och det finns inget roligare än att plåta sådant. Barn, hundar, föräldrar och löv i ett enda virrvarr.

Visa hela inlägget »

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Rebecca » Häst och ryttare.:  ”Hej ! Vad tar du för en fotografering med ryttare och häst? Mvh rebecca ”

  • karolinajonsson » Student 2011:  ”oj! jaha vad roligt! jag hade inte en aning om att det var nån annan i flen som ..”

  • (Admin) Hanna » Helaste Elis.:  ”Haha! Vilken tur jag har som har en så snäll svärmor, för oj vad jag nojjade öve..”

  • Sonja Nordin /farmor/ » Helaste Elis.:  ”Vad spelar det för roll? Blommorna kommer igen likadana nästa år. Men Elis och A..”

  • Hanna (admin) » Vår, vår, vår.:  ”Hallå! Ja, det går så otroligt fort, jag tycker det känns som några veckor sedan..”

Bloggarkiv

Etikettmoln