Julkort!

Jag har hela huvudet fullt av planer inför julkortsfotograferingar. Det hade jag förra året också, men det föll på att jag inte hade någon tid, alls. Jag tog bara kort på mina egna och vänners barn. Men i år ska jag försöka hitta tid för att få till ett erbjudande, för det kan verkligen bli så fint. Och i år vill jag inte vara inne, min plan är att få till det utomhus, även om det inte finns snö.

 

Den här helgen är jag upptagen med annat, (ska bland annat vara med som utställare på en tjejkväll som kommunen anordnar, det har tagit all min tankeverksamhet sista tiden tror jag), men i veckan ska jag försöka få tag på lite rekvisita och sedan prova idéerna med mina egna barn.

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Rebecca » Häst och ryttare.:  ”Hej ! Vad tar du för en fotografering med ryttare och häst? Mvh rebecca ”

  • karolinajonsson » Student 2011:  ”oj! jaha vad roligt! jag hade inte en aning om att det var nån annan i flen som ..”

  • (Admin) Hanna » Helaste Elis.:  ”Haha! Vilken tur jag har som har en så snäll svärmor, för oj vad jag nojjade öve..”

  • Sonja Nordin /farmor/ » Helaste Elis.:  ”Vad spelar det för roll? Blommorna kommer igen likadana nästa år. Men Elis och A..”

  • Hanna (admin) » Vår, vår, vår.:  ”Hallå! Ja, det går så otroligt fort, jag tycker det känns som några veckor sedan..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln