Huvudbry.

Jag har för första gången genomfört en fotografering som jag verkligen inte blev nöjd med. Det är några veckor sedan nu. Visst ska man erkänna när man gör fel? Jag jobbar fortfarande med bilderna. Försöker förbättra, letar efter små guldkorn som jag kanske missade första gången.

 

Jag har åter igen kalibrerat skärmen, åter igen bearbetat bilderna i Camera Raw och sedan Photoshop.

 

Det börjar kännas lite bättre, men absolut inte 100% som jag oftast känner det. Jag känner mig så misslyckad.

 

Objektet som är fotograferats är en häst. Jag brukar inte vilja fotografera mitt på dagen, för det är så svårt med skarp sol och den här extrema värmen. Men det passade inte någon annan tid, och det blev som jag fasade. Skarpa skuggor, och en trött och ointresserad häst. Vi försökte släppa den i hagen, jaga upp den lite för att den ska blåsa upp sig. Men nä, möjligtvis en liten vinkling på öronen fick vi, men till en låg och trött kroppshållning.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Rebecca » Häst och ryttare.:  ”Hej ! Vad tar du för en fotografering med ryttare och häst? Mvh rebecca ”

  • karolinajonsson » Student 2011:  ”oj! jaha vad roligt! jag hade inte en aning om att det var nån annan i flen som ..”

  • (Admin) Hanna » Helaste Elis.:  ”Haha! Vilken tur jag har som har en så snäll svärmor, för oj vad jag nojjade öve..”

  • Sonja Nordin /farmor/ » Helaste Elis.:  ”Vad spelar det för roll? Blommorna kommer igen likadana nästa år. Men Elis och A..”

  • Hanna (admin) » Vår, vår, vår.:  ”Hallå! Ja, det går så otroligt fort, jag tycker det känns som några veckor sedan..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln