Riden rinner ifrån...

Det är helt sjukt hur fort tiden går, den här sommaren har jag haft mer fotograferingar än någonsin tidigare, och det är så himla roligt, men innebär också mycket tid vid datorn, försökt till att få barnen lugna medan jag slutför bilderna.

 

Nåväl, i-landsproblem. Eller hur :)

 

Eftersom jag har så mycket att visa, vet jag inte vart jag ska börja. Men i bröllopsturordning efter Emelie och Christian kommer Jonnie och Jessica.

 

De gifte sig på Midsommaraftonen. Ståladen sol, skirt ljus och de själva var bara så härliga att fånga med kameran. Det var som att de glömde bort mig, de stod och pratade, kysstes. Jag behövde inte säga speciellt mycket alls :)

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Rebecca » Häst och ryttare.:  ”Hej ! Vad tar du för en fotografering med ryttare och häst? Mvh rebecca ”

  • karolinajonsson » Student 2011:  ”oj! jaha vad roligt! jag hade inte en aning om att det var nån annan i flen som ..”

  • (Admin) Hanna » Helaste Elis.:  ”Haha! Vilken tur jag har som har en så snäll svärmor, för oj vad jag nojjade öve..”

  • Sonja Nordin /farmor/ » Helaste Elis.:  ”Vad spelar det för roll? Blommorna kommer igen likadana nästa år. Men Elis och A..”

  • Hanna (admin) » Vår, vår, vår.:  ”Hallå! Ja, det går så otroligt fort, jag tycker det känns som några veckor sedan..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln