Vårigt.

Tänk att hela julen, vintern, har passerat och jag har inte bloggat någonting. Har legat lågt, det är ju lite lågsäsong för utomhusfotografering nu. Allt är mest grått och dött och jag har haft en välbehövlig vila. Men nu ser jag fram emot våren, något enormt! Har ändrat om lite på hemsidan, nya färgtoner som passar våren bland annat. En del priser är ändrade, och paketen omgjorda. Ett års företagande, ett års mer erfarenhet. 2012 kommer bli ännu bättre :)

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Rebecca » Häst och ryttare.:  ”Hej ! Vad tar du för en fotografering med ryttare och häst? Mvh rebecca ”

  • karolinajonsson » Student 2011:  ”oj! jaha vad roligt! jag hade inte en aning om att det var nån annan i flen som ..”

  • (Admin) Hanna » Helaste Elis.:  ”Haha! Vilken tur jag har som har en så snäll svärmor, för oj vad jag nojjade öve..”

  • Sonja Nordin /farmor/ » Helaste Elis.:  ”Vad spelar det för roll? Blommorna kommer igen likadana nästa år. Men Elis och A..”

  • Hanna (admin) » Vår, vår, vår.:  ”Hallå! Ja, det går så otroligt fort, jag tycker det känns som några veckor sedan..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln