Häst igen.

Förra veckan var min sista semestervecka. Från mitt vanliga jobb. Men jag lät fotograferingen ta plats, och hade fyra stycken fotograferingar inbokade. Bland annat provfotografering inför bröllop och hästfotografering.

 

Hästfotograferingen blev till en minnesfotografering. Med den fina, f.d tävlingshästen hästen Modesty Blaise, tjugo år gammal. Åter igen en underbar (sen)sommarkväll, med fantastiskt ljus. Underbara bilder på ett jättefint par.Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Rebecca » Häst och ryttare.:  ”Hej ! Vad tar du för en fotografering med ryttare och häst? Mvh rebecca ”

  • karolinajonsson » Student 2011:  ”oj! jaha vad roligt! jag hade inte en aning om att det var nån annan i flen som ..”

  • (Admin) Hanna » Helaste Elis.:  ”Haha! Vilken tur jag har som har en så snäll svärmor, för oj vad jag nojjade öve..”

  • Sonja Nordin /farmor/ » Helaste Elis.:  ”Vad spelar det för roll? Blommorna kommer igen likadana nästa år. Men Elis och A..”

  • Hanna (admin) » Vår, vår, vår.:  ”Hallå! Ja, det går så otroligt fort, jag tycker det känns som några veckor sedan..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln