Nu börjar det ordna upp sig.

Äntligen börjar jag komma ikapp lite med alla bilder.

 

Den här bilden är från fotograferingen med Annika och hennes fina islandshäst, Zeda.

 

Alla som fotograferar vet hur svårt det kan vara att samtidigt fånga svart och vitt på ett snyggt sätt. Hästar brukar dock inte vara kolsvarta och kritvita, så för det mesta fungerar det bra. Men för att matcha Zeda hade Annika kritvita ridbyxor, och kolsvart tröja. Det var knepigt. Men jag var noga med att kolla histogrammen på bilderna så jag fick täckning, och väl hemma i datorn såg det ännu bättre ut.

 

Dessutom la jag  en tunn, skir, slöja av ljusbrunt/mörkgrått över bilderna (eller rättare sagt blandat i bildens egna toner, om jag ska vara petig). Eftersom Annika och Zeda inte hade några färger som skulle framhävas tyckte jag effekten blev väldigt fin. Och sedan den sedvanliga mjuka softningen.

 

Själv tycker jag att bilderna blev underbara!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Rebecca » Häst och ryttare.:  ”Hej ! Vad tar du för en fotografering med ryttare och häst? Mvh rebecca ”

  • karolinajonsson » Student 2011:  ”oj! jaha vad roligt! jag hade inte en aning om att det var nån annan i flen som ..”

  • (Admin) Hanna » Helaste Elis.:  ”Haha! Vilken tur jag har som har en så snäll svärmor, för oj vad jag nojjade öve..”

  • Sonja Nordin /farmor/ » Helaste Elis.:  ”Vad spelar det för roll? Blommorna kommer igen likadana nästa år. Men Elis och A..”

  • Hanna (admin) » Vår, vår, vår.:  ”Hallå! Ja, det går så otroligt fort, jag tycker det känns som några veckor sedan..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln