Löpande band...

Ja, nu känns det som om jag producerar bilder på löpande band. Veckans tredje fotografering idag, och jag har haft fullt upp med att hinna redigera allt. Idag hade jag en syskonfotografering här i Flen, och sedan en hästfotografering i Eskilstuna. Chihuahuahunden Lily och hennes matte Julia ska komma först i kön, och dessa bilder är jag inte klar med ännu.

 

Efter det kommer syskonfotograferingen på Elvira och Albert. Och sist men inte minst hästfotograferingen med Annika och islandshästen Zeda. Så det är mycket bilder att se fram emot, jag tjoar till antingen på den här bloggen, på min andra bildblogg (klicka på bilden till höger för att komma dit) eller på facebooksidan.

 

Nyheter på hemsidan är dessutom att det numer finns en portfolio. Klicka på "portfolio" och ni kommer till en sida där ni kan välja vad för typ av bilder ni vill se. Eller använd dropdownmenyn för att klickan in er till de tre olika teman jag lagt upp.

 

På förstiasidan är "senaste fotograferingarna" uppdaterad med nya bilder. Detta brukar jag dock göra när kundens alla bilder i respektive album är klara, och så är inte fallet nu. Jag var bara sugen på att visa upp lite av varje som jag pysslat med ikväll (inatt).

 

I morgon hoppas jag på att kunna färdigställa Chihuahua- och syskonfotograferingen, det är inte så mycket bilder kvar där. Och i morgon kväll vill jag sätta klorna i hästbilderna.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Rebecca » Häst och ryttare.:  ”Hej ! Vad tar du för en fotografering med ryttare och häst? Mvh rebecca ”

  • karolinajonsson » Student 2011:  ”oj! jaha vad roligt! jag hade inte en aning om att det var nån annan i flen som ..”

  • (Admin) Hanna » Helaste Elis.:  ”Haha! Vilken tur jag har som har en så snäll svärmor, för oj vad jag nojjade öve..”

  • Sonja Nordin /farmor/ » Helaste Elis.:  ”Vad spelar det för roll? Blommorna kommer igen likadana nästa år. Men Elis och A..”

  • Hanna (admin) » Vår, vår, vår.:  ”Hallå! Ja, det går så otroligt fort, jag tycker det känns som några veckor sedan..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln