Lite hundar.

Igår ägnades dagen åt hundar. Först små, pyttesmå, chihuahuavalpar. De var inte alls söta. Inte ett dugg.

 

Sedan for jag till en annan tjej, också med chihuahua. Fast en åttamånaders unghund som hette Lily. Det kommer in någon bild under "senaste fotograferingarna" lite senare, förhoppningsvis kan jag uttöka min portfolio med några av dessa bilder. Dessutom hann jag fotografera en annan blandras (pitbull/amstaff) som hette Akita. Mina fördomar om kamphundar har fått sig en törn sedan jag lärde känna den hunden. Underbar!

 

(klicka gärna på bilden, den gör sig bättre större)

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Rebecca » Häst och ryttare.:  ”Hej ! Vad tar du för en fotografering med ryttare och häst? Mvh rebecca ”

  • karolinajonsson » Student 2011:  ”oj! jaha vad roligt! jag hade inte en aning om att det var nån annan i flen som ..”

  • (Admin) Hanna » Helaste Elis.:  ”Haha! Vilken tur jag har som har en så snäll svärmor, för oj vad jag nojjade öve..”

  • Sonja Nordin /farmor/ » Helaste Elis.:  ”Vad spelar det för roll? Blommorna kommer igen likadana nästa år. Men Elis och A..”

  • Hanna (admin) » Vår, vår, vår.:  ”Hallå! Ja, det går så otroligt fort, jag tycker det känns som några veckor sedan..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln