Lilla Hilda.

Detta är lilla Hilda.

 

Bilderna på henne blev helt underbara, jättesöt liten tjej som dessutom hade sin storasyster och mamma med på ett par bilder. Så fotograferingen vi hade blev lite mixad, både på Hilda och på hennes syster och mamma, roligt att variera lite. (Jag måste dock hitta något som låter att hålla i handen och locka lite med, det har inte behövts tidigare men det kan nog vara bra att ha. Kommer säkert råka ut för fler små knattar som är totalt ointresserad av att bli lockad på av mig)

 

Den här eftermiddagen har bjudit på hemskt mycket jobb när jag samtidigt haft barnen snurrandes runt fötterna. Sådant undviker jag annars. Jag har slutfört redigeringen- och laddat upp-, Hilda-bilderna, skickat efter en omgång bilder till en kund, laddat upp bilder till en efterbeställning av studentkort samt gjort ett par olika förslag till tackkort. Samt hunnit uppdatera både facebooksidan och bildbloggen.  Men nu ska jag kasta mina två små knattar i säng.

Etiketter: barn

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Rebecca » Häst och ryttare.:  ”Hej ! Vad tar du för en fotografering med ryttare och häst? Mvh rebecca ”

  • karolinajonsson » Student 2011:  ”oj! jaha vad roligt! jag hade inte en aning om att det var nån annan i flen som ..”

  • (Admin) Hanna » Helaste Elis.:  ”Haha! Vilken tur jag har som har en så snäll svärmor, för oj vad jag nojjade öve..”

  • Sonja Nordin /farmor/ » Helaste Elis.:  ”Vad spelar det för roll? Blommorna kommer igen likadana nästa år. Men Elis och A..”

  • Hanna (admin) » Vår, vår, vår.:  ”Hallå! Ja, det går så otroligt fort, jag tycker det känns som några veckor sedan..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln