Kreativitet.

Den senaste tiden har jag bara haft tid för att redigera bilderna i basvarianter. Dvs lite kurvor, lite ljus, lite skärpa (eller oskärpa).  Inget extravagant alls. Att sitta och bildbehandla och flumredigera tillhör inte det jag gör som jobb, det är mer en avkopplig och det har jag inte hunnit med de bilderna jag tagit.

 

Men idag var både jag och Elis sjuka. Och då har jag hunnit sitta vid datorn och riktigt känt att jag inte har något att göra. Alla jobb var gjorda. Åh så skönt det var.  Att öppna Photoshop och inte riktigt veta vad jag ska göra. Som att teckna på ett tomt papper. Det blir vad det blir.

 

Bilden här nedan är i orginalet i sådan färgton att manen och luggen på hästen ser ut att brinna, och det är just det som gör bilden. Det blir så olikt att ta bort den effekten som de starka kvällsfärgerna ger. Dessutom har jag lagt en softad grånyans över bilden. Jag gillar den gråa som har lite, lite brunt i.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Rebecca » Häst och ryttare.:  ”Hej ! Vad tar du för en fotografering med ryttare och häst? Mvh rebecca ”

  • karolinajonsson » Student 2011:  ”oj! jaha vad roligt! jag hade inte en aning om att det var nån annan i flen som ..”

  • (Admin) Hanna » Helaste Elis.:  ”Haha! Vilken tur jag har som har en så snäll svärmor, för oj vad jag nojjade öve..”

  • Sonja Nordin /farmor/ » Helaste Elis.:  ”Vad spelar det för roll? Blommorna kommer igen likadana nästa år. Men Elis och A..”

  • Hanna (admin) » Vår, vår, vår.:  ”Hallå! Ja, det går så otroligt fort, jag tycker det känns som några veckor sedan..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln