Nytt på hemsidan.

Så hemskt mycket nytt är det dock inte.

 

Men lite nya bilder (självporträtt dock) har det kommit upp. Tycker det är ganska viktigt att visa hur jag ser ut. Så man vet vad man möts av om man bokar mig. (eller hoppsan, kanske minskar min kundkrets nu när jag lägger ut bilder på mig, hehe).

 

Idag har jag fotograferat en supersöt liten bebis. Vilket resulterade i nedkissad utrustning... (Lungt. Jag saltar fakturan lite extra så jämnar det ut sig. Fårskinn IKEA LUDDE i äkta merinoull, hrm, kan bli dyrt det. (Ja, alla ni som någonstin varit på en Ullresa* kan nog intyga om att merinoull inte är gratis.))

 

Bjuder på en bild på lille plutten innan jag ska sova, höll på att glömma det i mängden av allt skrivande.

 

Ha de gott!

 

* Ullresa, är alltså en arrangerad bussresa där man blir "bjuden" på sevärdigheter om man först genomlider en försäljares varma (bokstavligt talat) ord om ull och ullprodukter. Oftast pensionärer som åker med. Och så jag. Nog om det.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Rebecca » Häst och ryttare.:  ”Hej ! Vad tar du för en fotografering med ryttare och häst? Mvh rebecca ”

  • karolinajonsson » Student 2011:  ”oj! jaha vad roligt! jag hade inte en aning om att det var nån annan i flen som ..”

  • (Admin) Hanna » Helaste Elis.:  ”Haha! Vilken tur jag har som har en så snäll svärmor, för oj vad jag nojjade öve..”

  • Sonja Nordin /farmor/ » Helaste Elis.:  ”Vad spelar det för roll? Blommorna kommer igen likadana nästa år. Men Elis och A..”

  • Hanna (admin) » Vår, vår, vår.:  ”Hallå! Ja, det går så otroligt fort, jag tycker det känns som några veckor sedan..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln