Lite nytt.

Jag har gjort om hur beställningen på bilder fungerar. Tidigare fick man upp bestälningsformuläret tillsammans med sina bilder, men nu har jag webbalbum från fler kunder uppe, och då kan jag inte ha ett beställningsformulär på varje sida. Det bler ett evigt pillande att lägga in alla enskilda formulär för varje fotografering jag utför, så det kunde jag inte fortsätta ha.

 

Så numer kommer alla kunder, precis som tidigare, kunna se sina bilder i webbalbumet, men beställningen görs under en speciell flik. För att underlätta lite för mig.

 

Så nu vet ni det :-)

 

Klurar föresten på att byta bilder i portfolion som jag har på startsidan, men jag har så svårt att veta vilka bilder jag ska använda. Kanske ett tema kunde fungera? T.ex. bara svartvita bilder. Mja, får nog klura lite mer på det.

 

Nu mina vänner ska jagfortsätta redigera studentbilder. Det är en väldigt lätt redigering måste jag säga, studenten jag fotograferade var så duktig och söt att varenda bild blev bra. Jag ändrar lite kurvor och och nivåer, annars får de faktiskt förbli väldigt sparsamt redigerade. Kanske dyker det upp någon bild på facebooksidan lite senare (www.facebook.se/hannamariafoto).

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Rebecca » Häst och ryttare.:  ”Hej ! Vad tar du för en fotografering med ryttare och häst? Mvh rebecca ”

  • karolinajonsson » Student 2011:  ”oj! jaha vad roligt! jag hade inte en aning om att det var nån annan i flen som ..”

  • (Admin) Hanna » Helaste Elis.:  ”Haha! Vilken tur jag har som har en så snäll svärmor, för oj vad jag nojjade öve..”

  • Sonja Nordin /farmor/ » Helaste Elis.:  ”Vad spelar det för roll? Blommorna kommer igen likadana nästa år. Men Elis och A..”

  • Hanna (admin) » Vår, vår, vår.:  ”Hallå! Ja, det går så otroligt fort, jag tycker det känns som några veckor sedan..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln