Mina små.

Ikväll tänkte jag bara experimentera lite, men barnen var så välvilligt inställda till att fotograferas (under förutsättning att jag fotograferade när de hoppade från stenar, låtsasflög, etc) att bilderna blev himla fina. Annars brukar det mest vara mutor och milda hot som fungerar. Det blåste halv storm ute, och Alvins hår stod som en plym runt huvudet på honom. Var mest ute efter att få fotografera med löven som tak, och utnyttja det fina ljuset där under. Gick bra när jag väl hittade en plats som inte skuggade ojämt.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Rebecca » Häst och ryttare.:  ”Hej ! Vad tar du för en fotografering med ryttare och häst? Mvh rebecca ”

  • karolinajonsson » Student 2011:  ”oj! jaha vad roligt! jag hade inte en aning om att det var nån annan i flen som ..”

  • (Admin) Hanna » Helaste Elis.:  ”Haha! Vilken tur jag har som har en så snäll svärmor, för oj vad jag nojjade öve..”

  • Sonja Nordin /farmor/ » Helaste Elis.:  ”Vad spelar det för roll? Blommorna kommer igen likadana nästa år. Men Elis och A..”

  • Hanna (admin) » Vår, vår, vår.:  ”Hallå! Ja, det går så otroligt fort, jag tycker det känns som några veckor sedan..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln