En sann bild av...

...Alvin!

 

Hemska busfrö. Lämnar jag honom utan uppsikt så hittar han alltid, alltid på något. Tömmer alla kryddor i te-bryggaren. Vattnar mina blommor med diskmedel. Gömmer alla köks-badrumshanddukar han kan hitta. Tar dammsugarsladden (13 meter lång) och trär igenom stolar, bord och leksaksbilar och avslutar med en Knut alá Alvin (omöjlig att knyta upp). Rullar ihop alla trasmattor. Flyttar om alla blommor i fönstren. Knäpper loss stolsdynorna och gör en säng. Samlar ihop alla lösa elektriska prylar (fläkt, radio, lampor...) och ställer dom i tvättstugan. Tömmer ut mina schampoo-duschcreme-balsamflarror i toaletten. Jag kan göra listan hur lång som helst, och då är vi bara inomhus...

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Rebecca » Häst och ryttare.:  ”Hej ! Vad tar du för en fotografering med ryttare och häst? Mvh rebecca ”

  • karolinajonsson » Student 2011:  ”oj! jaha vad roligt! jag hade inte en aning om att det var nån annan i flen som ..”

  • (Admin) Hanna » Helaste Elis.:  ”Haha! Vilken tur jag har som har en så snäll svärmor, för oj vad jag nojjade öve..”

  • Sonja Nordin /farmor/ » Helaste Elis.:  ”Vad spelar det för roll? Blommorna kommer igen likadana nästa år. Men Elis och A..”

  • Hanna (admin) » Vår, vår, vår.:  ”Hallå! Ja, det går så otroligt fort, jag tycker det känns som några veckor sedan..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln