Erbjudanden och sådant...

Har ett erbjudande jag klurar på, och kan inte bestämma mig för om jag ska ta tag i det eller låta det vänta till nästa år. Redan förra året klurade jag på om jag skulle erbjuda studentfotografering under våren, men det föll på att jag inte hade något eget och således inte kunde ta betalt. Och jag sa alltid att nästa år, då är det en suverän idé. Nu är det "nästa år", och jag kan inte bestämma mig.

 

Men jag annonserar inte om det, eftersom jag har så fullt upp ändå under våren. (Vilken grym marknadsföring jag pysslar med, det låter som om jag inte vill jobba. Haha. Ni förstår att det inte är så, hoppas jag. Utan mer ett försökt till insikt om vad jag kommer hinna med i vår).

 

Men om ni känner någon som ska ta studenten, får ni gärna sprida att jag kan utföra sådan fotografering. Och, den första som bokar kan få fotograferingen (Lilla Paketet) till reducerat pris om jag får använda bilderna i en eventuell marknasdföring. Intresseanmälan görs som vanligt via "Kontakt"-formuläret här på sidan.

 

Är det en deal? Sprid nu detta kära vänner. Till syskon/vänner och bekanta.

 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Rebecca » Häst och ryttare.:  ”Hej ! Vad tar du för en fotografering med ryttare och häst? Mvh rebecca ”

  • karolinajonsson » Student 2011:  ”oj! jaha vad roligt! jag hade inte en aning om att det var nån annan i flen som ..”

  • (Admin) Hanna » Helaste Elis.:  ”Haha! Vilken tur jag har som har en så snäll svärmor, för oj vad jag nojjade öve..”

  • Sonja Nordin /farmor/ » Helaste Elis.:  ”Vad spelar det för roll? Blommorna kommer igen likadana nästa år. Men Elis och A..”

  • Hanna (admin) » Vår, vår, vår.:  ”Hallå! Ja, det går så otroligt fort, jag tycker det känns som några veckor sedan..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln