Bokningar.

Det absolut lättaste sättet att nå mig är via formuläret under "Kontakt". Då plingar det omgående till i min mobil, och jag vet att jag har ett spännande mail att kolla.

 

Jag är hemskt glad över alla som kontaktat mig om hästfotografering (för att hålla tråden så har alla gjort det via det formuläret). Synd att våren inte är längre framskriden än såhär. Vi behöver vänta i minst en månad till innan utevädret blir bra. Men sedan ska vi få till übersnygga hästporträtt.

 

Erbjudandet om 50% rabatt vid bokning av Lilla Paketet håller i sig ett tag till bara för att jag tycker det är så kul att få fota hästar. Men snart sätter jag bokningsstopp då jag redan nu har fler bokningar än jag väntade. Två av dessa bokningar ser jag fram emot lite extra. Dels ett stort gäng tjejer som samlas tillsammans för en fotografering, men också en session där kunden själv sprudlar av idéer. Så kul det ska bli, och så länge det känns att tvingas vänta i veckor på att få genomföra det.

 

En nyhet här på hemsidan är att jag efter önskemål tagit fram presentkort. En fotosession är lätt att ge bort, -och uppskattat att få-, i present.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Rebecca » Häst och ryttare.:  ”Hej ! Vad tar du för en fotografering med ryttare och häst? Mvh rebecca ”

  • karolinajonsson » Student 2011:  ”oj! jaha vad roligt! jag hade inte en aning om att det var nån annan i flen som ..”

  • (Admin) Hanna » Helaste Elis.:  ”Haha! Vilken tur jag har som har en så snäll svärmor, för oj vad jag nojjade öve..”

  • Sonja Nordin /farmor/ » Helaste Elis.:  ”Vad spelar det för roll? Blommorna kommer igen likadana nästa år. Men Elis och A..”

  • Hanna (admin) » Vår, vår, vår.:  ”Hallå! Ja, det går så otroligt fort, jag tycker det känns som några veckor sedan..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln