Häst och ryttare.

Vad roligt att flera nappade på häst- och ryttarefotografering! Trots (eller tack vare) att jag sålt min gammelgumma så saknar jag kontakten med häst, och att då få möjligheten att fotografera de vackra djuren är enormt kul. Egentligen borde jag inte efterlysa fler sådana fotograferingar, för förtjänsten på 550:- (och halva priset på det) är ju inte många kronor. Men, min fotografering handlar inte om pengar, utan om att få göra något som är kul. Pengabiten är ju för att jag inte ska gå helt back på nöjet.

 

Så, finns det fler som är sugna på en fotografering tillsammans med sin häst, så anmäl intresse via "Kontakt"-formuläret så berättar jag mer.

 

Kanske har du en idé som du vill föverkliga? Solnedgång i motljus med den gamla tävlingshästen? Eller ett gäng fartfyllda bilder till framtida sponsorer? Eller minnesbilder på din häst som snart ska avlivas? Glammiga fashionbilder som inte alls speglar det leriga vardagslivet med hästar?

 

Erbjudadet hänger kvar under April också.

 

Halva priset på Lilla Paketet, en valfri förstoring 18*24 cm samt åtta digitala bilder.

 

Hoppas vi hörs :-)

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Rebecca » Häst och ryttare.:  ”Hej ! Vad tar du för en fotografering med ryttare och häst? Mvh rebecca ”

  • karolinajonsson » Student 2011:  ”oj! jaha vad roligt! jag hade inte en aning om att det var nån annan i flen som ..”

  • (Admin) Hanna » Helaste Elis.:  ”Haha! Vilken tur jag har som har en så snäll svärmor, för oj vad jag nojjade öve..”

  • Sonja Nordin /farmor/ » Helaste Elis.:  ”Vad spelar det för roll? Blommorna kommer igen likadana nästa år. Men Elis och A..”

  • Hanna (admin) » Vår, vår, vår.:  ”Hallå! Ja, det går så otroligt fort, jag tycker det känns som några veckor sedan..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln