Skitungar.

Det låter så illa att säga ungar. Som ett slang. Jag använder aldrig det ordet. Mina barn, eller mina killar, benämner jag mina avkommor med. Ungar är inte något positivt ord i mina ögon. Fast, skitungar kan de ju få vara. Kolla bilden till höger. Så typiskt snälla Elis att ge en kram. Och den lilla ettriga Alvin ska promt lipa, eller göra någon annan min. Mina killar i ett nötskal.

 

Jag letar just nu på mina två favoritsidor vad gäller inköp av fotograferingsprylar. En bakgrund skulle jag vilja ha. Men det är så svårt att bestämma sig. Jag vill ha en ljus, stor. Med släp. Egentligen skulle jag vilja ha massor av olika färger. Men jag är ju inte så mycket för att fotografera inomhus, så det känns onödigt att investera i en uppsjö av varianter. Tänk att allt sådant ska ta sådan plats, och i och med att jag inte har någon studio så måste jag förvara det. På barnsäkta ställen. På hundhårsfria ställen. Dvs, i princip alla andra ställen är bättre än här hemma.

 

Nähej, nu ska jag ordna till lite kaffe och sedan ta en promenad med lilla vovven. Samt kika vidare på bakgrunder.

 

(och ser ni att jag fått i ordning högra menyn. Den var borta ett tag och jag begrep inte hur jag skulle få den tillbaka, men nu är det fixat)

Etiketter: tyck och tänk

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Rebecca » Häst och ryttare.:  ”Hej ! Vad tar du för en fotografering med ryttare och häst? Mvh rebecca ”

  • karolinajonsson » Student 2011:  ”oj! jaha vad roligt! jag hade inte en aning om att det var nån annan i flen som ..”

  • (Admin) Hanna » Helaste Elis.:  ”Haha! Vilken tur jag har som har en så snäll svärmor, för oj vad jag nojjade öve..”

  • Sonja Nordin /farmor/ » Helaste Elis.:  ”Vad spelar det för roll? Blommorna kommer igen likadana nästa år. Men Elis och A..”

  • Hanna (admin) » Vår, vår, vår.:  ”Hallå! Ja, det går så otroligt fort, jag tycker det känns som några veckor sedan..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln