Vampyrvän.

Jag gillar som sagt naturliga bilder, med så lite redigering som möjligt. Men det hindrar ju inte att jag ibland provar annat. Flexibilitet är kul, och att manipulera bilder är nyttigt. Det är lätt att köra fast i ett spår annars, så lite miljöombyte är bara bra.

 

Idag stod solen lågt, och låg bakom disiga moln. Rent fotograferingsmässigt gillar jag sådana dagar. Ingen sol som ger skarpa skuggor, ingen vintermörkhet. Bara soft, vacket ljus.

 

Jag tog med mig min bästa vän Maria för en snabb porträttrunda. Jag visste redan vilken typ av bilder jag ville ha, så posering och omgivning var redan bestämt. Och tadaaa, vad säger ni om resultatet?

 

(nu vill jag ju givetvis ha en kommentar eller två)

Etiketter: vuxen

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Rebecca » Häst och ryttare.:  ”Hej ! Vad tar du för en fotografering med ryttare och häst? Mvh rebecca ”

  • karolinajonsson » Student 2011:  ”oj! jaha vad roligt! jag hade inte en aning om att det var nån annan i flen som ..”

  • (Admin) Hanna » Helaste Elis.:  ”Haha! Vilken tur jag har som har en så snäll svärmor, för oj vad jag nojjade öve..”

  • Sonja Nordin /farmor/ » Helaste Elis.:  ”Vad spelar det för roll? Blommorna kommer igen likadana nästa år. Men Elis och A..”

  • Hanna (admin) » Vår, vår, vår.:  ”Hallå! Ja, det går så otroligt fort, jag tycker det känns som några veckor sedan..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln